top of page
Hubbel lastmile.jpg
haagse treaty 2.jpg
hubbel scheveningen.jpg
olijfolieschip scheveningen AD.jpg
Haagse Treaty

 

O que você acha que nós, no mínimo, 4 meses antes de assistir a um baby-boom haar eerste olijfjes geeft? Dat we met meer dan 2000 bomen slechts 1500 litros produtores e sommige bomen slechts 1 x in de 2 jaar olijven hebben? Natuur doet wat ze wil en onze stadse mentaliteit helpt niet.  Geduld en een lange termijn visie zijn noodzakelijk in de olijf branch.

 

Ik ben Marije Passos, originário de Haagse en opgegroeid em Moerwijk. Mijn hart en ziel verloren aan Portugal door de liefde voor mijn man én het producten van olijfolie. Van echte stadsvrouw naar het platteland.  Onze eeuwenoude olijfgaarden in Centraal Portugal hebben overstromingen, bosbrand en een orkaan doorstaan. Na een mooie loopbaan na Holanda waar het draaide om "beste, snelste en grootste" heb ik dus gekozen voor duurzaam en passie.  Met onze farm2Fork "Passeite, Taberna do azeite" hadden we precies dat bereikt.

Als direct gevolg van de Covid-19 crise, bleek het financieel onmogelijk om onze kleine horecaplek open te houden.

 

Maar wél met een duidelijke en duurzame missie…..

Hoe het werkt?

De Sailcargo Coöperatie

Portugal maakt producten die wij in Nederland niet kunnen produceren e vice-versa.

Wij staan ​​voor lokale productie, waar iedereen voldoet aan de strikte Europese regelgeving. Noem het "Slowfood Plus" quer a porta de entrada zeilen van goederen en diensten kunnen we juist de logistiek verduurzamen. Bovendien een perfecte kans om daarmee kleinere havens, zoals de haven em Scheveningen, opnieuw leven in te blazen.

De boer krijgt een eerlijke prijs, de kosten constructie is open en ieder verdient een eerlijk deel. We (ver) kopen veelal in bulk om verpakkingskosten en impact op milieu te reduceren.

Vanuit Portugal kunnen wij oa leveren:

Kurk, Zee-Zout, Rijst, Bonen, Honing, Olijfolie, Olijven, Textiel, Port, Wijn & Aromatische kruiden.

Van Nederland naar Portugal ligt nog een grote uitdaging waar ik graag jullie hulp voor zoek.

Voor opslag en verdere levering werken encontramos Hubbel, última milha voor een verdere groene logistieke lijn.

Passeite Harvest 2021-12.jpg

Verandering op agrarisch en logistiek vlak

Waarom?

O "Tratado de Haia" morreu em 1641 werd getekend om oorlog tussen Holanda em Portugal te eindigen is mijn inspiratie geworden.

Em plaats van Noordtegen Zuid Europa gaan we voor één Europa met duurzame (agrarische) goederen en logistiek. Zoveel moois kunnen we onderling maken zonder tussenkomst van Azië waarbij grote vervuilende containerschepen de logistiek verzorgen.

Met de coöperatie kunnen we een aantal kleine ondernemers en boeren steunen terwijl jij profiteert van deze (h) eerlijke producten.

De olijftak é HET symbool van vrede en olijfolie ook nog eens groen / geel en supergezond. Cortar todos os ingredientes da instrução een te maken dat het ook anders kan!

De verandering begint aan jouw eettafel!

gallant haven portugal.jpg

conheceu het uitbouwen van de sailcargo coöperatie  

Bestel en Help

Het zou geweldig zijn om 2 de 3 x por jaar leveringen te kunnen doen met oude zeilschepen. Je kunt je voorstellen dat daar meer bij komt kijken dan alleen een schip en voldoende windkracht. Nós zijn continuar bezig met het uitbreiden van ons netwerk met de juiste producenten. Het organiseren van duurzame logistiek vanaf aankomst in de Haven én het vinden van de juiste distributiepartners rondom

Den Haag.

Voor de participerende ondernemers en zeilschepen é este projeto em deze tijden van de pandemie dus een heus reddingsvest geworden.

O modelo também apodrece na demarcação da marca.

Steun ons en koop een Haagse Tratado de fazer deel uit van ons netwerk.

scheveningen haven.jpg
Parceiros e contato

Wil je helpen, heb je ideeën de vragen Whatsapp de bel me

Marije: +351 914 404 447

Logo-BSC-final-Blue-no-font-LD.png
bottom of page